Geld lenen, kost geld

Maandtermijn berekenen

Bereken hier uw maandtermijn voor het Peugeot Betaalplan.

i
Dit is de verkoopprijs van de auto, incl. opties, accessoires en afleverkosten. De eventuele korting die u van uw dealer heeft ontvangen, kunt u bij de aanbetaling optellen.
De som van aanbetaling en inruil minus de overname lening (0,00 €) moet minimaal € 7.500,00 zijn

i
Dit is de huidige waarde van uw inruilauto. Let op: de uiteindelijke waardebepaling zal bij de door u gekozen dealer plaatsvinden.
Bereken inruilwaarde
i
Als u nog een lopende lening heeft bij Peugeot Betaalplan dan kunt u het openstaande saldo hier vermelden.

i
Vul hier het bedrag in dat u aan het einde van de financiering nog wenst te betalen. De maximale restantbetaling is afhankelijk van de looptijd en hoogte van de financiering.
i
Kies de gewenste looptijd van de financiering.

i
De hoogte van de maandtermijn wordt meegenomen in de beoordeling van uw aanvraag. Deze maandtermijn is mede afhankelijk van de door u ingevoerde aanbetaling en/of inruil. Indien de werkelijke aanbetaling en /of inruil blijkt af te wijken, kan dit invloed hebben op de beoordeling van uw financieringsaanvraag.
i
Als de rente niet overeenkomt met de actierente dan financiert u boven het actiemaximum en wordt er gerekend met een middelingsrente.
i
Dit is het totaal bedrag wat u betaalt voor deze financiering. Dit is het totaal aan maandtermijnen + een eventueel restantbedrag.
Terug Direct aanvragen