Algemene voorwaarden

Peugeot Betaalplan is een product van Stellantis Financial Services en wordt u aangeboden door Stellantis Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744).

Voorwaarden financiering
  • U heeft een vast of regelmatig inkomen;
  • U bent 18 jaar of ouder;
  • U heeft de Nederlandse nationaliteit of u beschikt over een permanente verblijfsvergunning;
  • U heeft een geldig legitimatiebewijs;
  • U bent jonger dan 80 jaar op het moment dat u de lening afgelost moet hebben.
BKR registratie

Stellantis Financial Services meldt elke overeenkomst bij Bureau Krediet Registratie (BKR). BKR verwerkt deze gegevens in het Centraal Krediet Informatiesysteem. Dit om ervoor te zorgen dat niemand te veel leent. Wij kijken welke leningen u heeft lopen, welke leningen u in het verleden probleemloos heeft afgelost en of u betalingsachterstanden heeft. Wij zijn wettelijk verplicht betalingsachterstanden van meer dan twee maanden te melden bij BKR.

Eigendom

De auto blijft eigendom van Stellantis Financial Services zolang u hem nog niet heeft afbetaald. Nadat u het totaalbedrag aan Stellantis Financial Services heeft terugbetaald, bent u automatisch eigenaar van de auto (eigendomsvoorbehoud). Deze leningen van Stellantis Financial Services zijn gebaseerd op Huurkoop. Huurkoop is een ‘drie-partijenovereenkomst’ en is onder eigendomsvoorbehoud. Oftewel, u wordt pas eigenaar nadat de laatste termijn is voldaan.

Gebruik van het voertuig

U kunt het voertuig niet zonder toestemming verhuren of anderszins aan derden in gebruik geven. Derden zijn hier personen die niet behoren tot uw gezinsleden. Uiteraard dienen uw gezinsleden in het bezit te zijn van een Nederlands of internationaal rijbewijs.

Klachtenprocedure

Wij doen er alles aan om uw financiering volledig zorgeloos te laten verlopen. En we vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Heeft u toch een klacht over ons of over een van onze bemiddelaars? Bekijk dan onze klachtenprocedure welke stappen u kunt ondernemen.